KarateFit

Karate.Fit Program

Od septembra 2017.godine u saradnji sa BEC Fitness koji se takođe nalazi u SC Vračar smo započeli saradnju na KarateFit programu.

Program je zamišljen kao sistem funkcionalnih treninga prilagođenih za osobe koje ne žele da vežbaju isključivo u teretani ili full contact karate.

Prijatelji Kluba

  

   Mizma Igbos

Intermerkur

AQlogo plavo transparentno

 

Ashihara Kaikan klub Tsuru

Treninge Ashihara kaikan kluba Tsuru vodi Sempai Saša Anđelić, licencirani majstor Ashihara kaikan borilačkog sporta zvanja I DAN i internacionalni majstor Kyokushinkai karatea zvanja I DAN.

 Glavni DOJO Tsuru se nalazi u sportskom centru Vračar, opremljen je tatamijem (strunjačama), neophodnom opremom za izvođenje treninga i klimatizovan.

Od 2000 godine se trudimo da razvijemo i prilagodimu našu ponudu svim zahtevima koje današnji život donosi. Uz mogućnost organizovanja različitih vrsta individualnih treninga, razvili smo i saradnju sa eminentnim beogradskim lekarskim ordinacijama kao i welness centrima.

Tsuru je organizovan kao klub u četiri sekcije, prema uzrastu sportista i njihovom nivou u borilačkom sportu:

Ashihara sportska škola: za decu od 4-7 godina starosti, pod nadzorom iskusnih instruktora deca prave svoje prve korake u sportu. Treninzi su koncipirani tako da deca kroz igru steknu naviku da se bave sportom. Naglasak u trenizima je na razvijanju koordinacije, elastičnosti i koncentracije. Naš program rada sa decom je razvijen i praktično primenjen tokom rada u vrtićima PU Vračar i privatnim vrtićima sa decom ovog uzrasta.

Tsuru Zelena Grupa: deca uzrasta 7-12 godina koja se po prvi put susreću sa borilačkim sportom. Uz razvoj kondicije i snage (psihičke i fizičke) deca uče osnovne karate tehnike.

Tsuru Plava Grupa: deca uzrasta do 14 godina koja su tokom proteklih dve ili tri godine treninga prošla kroz fazu Škole sporta i Zelenu Grupu i prihvatila osnovne tehnike iz karate-a. U ovoj fazi se uče elementima Judo-a i Aikidoa, odnosno osnovama Sabaki metoda po kom je Ashihara i prepoznatljiva u svetu.

Tsuru Crvena Grupa: namenjena je starijim od 14 godina. U ovoj Grupi se možete opredeliti za koje segmente Ashihara sporta ste zainteresovani (od rekreativnog treniranja zdravlja radi, samoodbrane do takmičarskih treniga). 

 

 

KarateFit program

facebook 1492692737833

Tsuru Klub YouTube kanal

TSURU print

Tsuru KafeKlub

KafeKlub