KarateFit

Karate.Fit Program

Od septembra 2017.godine u saradnji sa BEC Fitness koji se takođe nalazi u SC Vračar smo započeli saradnju na KarateFit programu.

Program je zamišljen kao sistem funkcionalnih treninga prilagođenih za osobe koje ne žele da vežbaju isključivo u teretani ili full contact karate.

Prijatelji Kluba

  

   Mizma Igbos

Intermerkur

AQlogo plavo transparentno

 

Istorijat

Klub Tsuru korene vuče iz Kyokushinkai karate kluba Benepharm kada je nakon povratka iz Bugarske gde je stekao zvanje Internacionalnog majstora  I DAN, Sempai Saša Anđelić otvorio sekciju kluba na Novom Beogradu.

Od samog početka, baveći se približavanjem sporta i borilačke veštine deci uzrasta od  7 godina, Sempai Saša je svoj rad posvetio prvenstveno rekreativnom baljenju borilačkom veštinom.

Kroz Klub na Novom Beogradu u OŠ Mladost prošlo je preko  100 dečaka i devojčica ovog uzrasta.

Od 2005. godine Klub se seli na Vračar gde mu je i danas sedište i Centralni Dojo.

Nastavljajući rad sa decom uzrasta 7 do 14 godina, klub se širi pa nam se tako priključuju i odrasli rekreativci kojima je prvenstveno želja bila da se bave sportom ali i da nauče elemente samoodbrane kroz bavljenje borilačkom veštinom.

Tsuru je i nastao na tim osnovama 2007. godine kada je Sempai Saša osnovao svoj klub i sa njim postao i jedan od osnivača Ashihara kaikan Saveza Srbije i Ashihara kaikan saveza Beograda.

 

KarateFit program

facebook 1492692737833

Tsuru Klub YouTube kanal

TSURU print

Tsuru KafeKlub

KafeKlub