KarateFit

Karate.Fit Program

Od septembra 2017.godine u saradnji sa BEC Fitness koji se takođe nalazi u SC Vračar smo započeli saradnju na KarateFit programu.

Program je zamišljen kao sistem funkcionalnih treninga prilagođenih za osobe koje ne žele da vežbaju isključivo u teretani ili full contact karate.

Prijatelji Kluba

  

   Mizma Igbos

Intermerkur

AQlogo plavo transparentno

 

Predsednik

SempaiSašaAnđelićSempai Saša Anđelić

Rođen u Beogradu 1971.godine. Nakon 21 godine bavljena borilačkim veštinama (JUDO, okinavljanski Uechi Ryu karate i Kyokushinkai karate) januara 2007.godine osniva Ashihara kaikan klub Tsuru i sa njim postaje jedan od osnivača Ashihara Kaikan saveza Srbije i Ashihara kaikan saveza Beograda.

Osnivanju Kluba Tsuru, prethodio je petnaestogodišnji takmičarski i trenerski rad u Kyokushinkai karateu. Od 1992. do 1998, godine standardni reprezentativac SR Jugoslavije u lakoj kategoriji, zvanje internacionalnog majstora Kyokushinkai karatea I DAN stiče 2000.godine u Varni od Sensei-a Hristo Trajkova.

Iste godine otvara klub za decu na Novom Beogradu i započinje trenerski rad. Od samog početka trenerske karijere trudi se da kod dece razvije ljubav prema sportu i zdravom životu. 

Godine 2005, klub seli u CFK Vračar gde je i danas sedište Kluba i Ashihara kaikan saveza Srbije.

Od te godine, Klub se razvio i dobio četiri grupe prema starosnoj dobi.

Sempai Saša danas trenira decu od 4 godine, rekreativce (najstariji član Kluba ima 52 godine) ali i takmičare koji su od 2008. godine doneli preko 100 medalja sa međunarodnih i domaćih takmičenja. 

Začetnik je programa rada sa decom do 7 godina starosti i kao vođa tima instruktora, od 2009. godine Sempai Saša radi u vrtićima PU Vračar i privatnim vrtićima pomažući našim najmlađim da naprave prve korake u sportu.

Rad sa decom doneo mu je i mesto Selektora reprezentacije Srbije za mlađe kategorije.

Najveći takmičarski uspeh kao trenera je stvaranje svetskog kadetskog šampiona za 2013.godinu Milje Ponjavić, ali svakako da je najveći trenerski uspeh preko hiljadu devojčica i dečaka koje je imao priliku da uvede u sport kroz Ashihara kaikan sportsku školu.

Osim trenerskog rada, aktivno se bavi i organizovanjem takmičenja, javnim demonstracijama i promovisanjem sportskog života, kao i učešćem u humanitarnim akcijama kao što su Međunarodni Trofej Beograda, dečiji sajmovi ili akcije pomoći Japanu, Bitka za bebe, prikupljanje pomoći za Ženske sigrune kuće.

 

 

KarateFit program

facebook 1492692737833

Tsuru Klub YouTube kanal

TSURU print

Tsuru KafeKlub

KafeKlub