KarateFit

Karate.Fit Program

Od septembra 2017.godine u saradnji sa BEC Fitness koji se takođe nalazi u SC Vračar smo započeli saradnju na KarateFit programu.

Program je zamišljen kao sistem funkcionalnih treninga prilagođenih za osobe koje ne žele da vežbaju isključivo u teretani ili full contact karate.

Prijatelji Kluba

  

   Mizma Igbos

Intermerkur

AQlogo plavo transparentno

 

Ašihara Klub

 

Klub – za decu preko 12 godina i odrasle. U večernjim terminima, omogućili smo da odvojite malo vremena za sebe. Treninzi Kluba su prilagođeni za svakoga. Deca koja su prethodno već stasala uz osnove Ašihara karatea imaju priliku da sat vremena provedu u treningu sa odraslima. Odrasli početnici će uz primer iskusnijih sportista imati priliku da osete zdravu borilačku atmosferu koja pomaže u savlađivanju napora na koje tek navikavamo svoje telo i duh. U okviru Kluba treniraju i Takmičarski i Demo Tim Tsuru koji su nas već proslavili svojim nastupima kako na međunardnim takmičenjima, tako i na raznim demonstracijama izvođenih u Beogradu i Srbiji. Koncentracija, funkcionalnost i fleksibilnost tela, fizička i mentalna snaga kao i tehnike samoodbrane su elementi koje sadrži svaki naš trening. 

KarateFit program

facebook 1492692737833

Tsuru Klub YouTube kanal

TSURU print

Tsuru KafeKlub

KafeKlub